RămânețI la cald șI fițI la modă în acelașI timp…

216RON 99RON

Cea mai buna oferta -54%

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

METODA LA MODĂ DE A RĂMÂNE LA CALD

Eșarfa nostră moale are un efect similar cu cel oferit de o pătură și va asigura o iarnă confortabilă. Eșarfele pot fi purtate cu haine și jachete în exterior sau ca șal în interior.

ȚESUT FABULOS

Eșarfele noastre sunt facute din țesatură moale și placută la contact cu pielea. Nu va trebui să vă faceți griji în privința la prurituri.

Cumpără aici
  • Purtați acestă eșarfă tricotată unică în toate ocaziile și veți deveni imediat centrul atenției, capturând ușor privirea oamenilor din jurul dvs.
  • Rămâneți la cald și fiți la modă toamna și iarna cu această eșarfă confortabilă cu mâneci.
  • Design unic care vă va face să arătați la modă și să vă păstrați gâtul și brațele la cald!
  • Elegantă și practică, a se potrivi ușor cu diverse haine.
Cumpără aici

PĂRERILE UTILIZATORILOR

Cumpărare Verificată Alessia P. Perfecta! Imi place sa o port la birou pentru ca e racoare uneori. E minunata pentru ca nu e mare si incape in geanta mea perfect! Recomand 100%! O sa imi cumpar si o alta culoare curand!

✔️Cumpărare Verificată

Alessia P.

Deja am primit multe complimente si intrebari de unde am luat aceasta esarfa. Mi-am comandat bej si neagra si de fiecare data am primit complimente de la necunoscuti. E atat de comfortabila, calduroasa si chiar le place tuturor. Multumesc mult!

✔️Cumpărare Verificată

Margareta J.

O iubesc, o iubesc, o iubesc! Chiar o recomand tuturor!

✔️Cumpărare Verificată

Maria O.

Veți primi comanda în 2-4 zile lucrătoare.

Toate produsele noastre sunt 100% sigure de folosit. În cazul în care apar manifestări neplăcute, consultați medicul de familie.

Suntem siguri că nu va fi cazul. Dar, dacă se întâmplă, îl puteți returna în termen de 14 zile de la livrare. Pentru detalii urmați acest link: