Doar pentru 99RON

✅ Economisești 33%

✅ Garantat satisfacție 100%

✅ Plata numerar la livrare

Hallux Valgus

Degete strâmbe

Fasceită Plantară

Degete suprapuse

Circulație deficitară

Pinteni Calcaneeni

Mulțumită designului lor ergonomic, aceste corectoare de degete practice  se adaptează perfect la forma picioarelor mulțumită texturii lor de gel, îndreptând și aliniind degetele și evitând frecarea și suprapunerea. În plus, oferă picioarelor o senzație plăcută de relaxare și bunăstare.

CUMPĂRĂ ACUM

Momentul optim pentru a începe să folosești separatoarele pentru degetele de la picioare este o ușoară durere la nivelul acestora, după ce ai mers cu încălțăminte strânsă peste laba piciorului, precum și o piele iritată, ușor vizibilă, pe partea exterioară a degetului de la picior. Acestea sunt primele semne de Hallux Valgus.

Cauzele apariției bolii de Hallux Valgus pot fi: arterita, de natură genetică sau folosirea unor încălțări cu tocuri înalte sau cu o formă îngustă, prea strânsă pe laba piciorului.

✅Include 2 separatoare (unul pentru fiecare picior)
✅ Moi și plăcute la atingere
✅ Se pot răci sau încălzi pentru a obține un efect rece/cald
✅ Curățare cu apă călduță și săpun neutru
✅ Dimensiuni aprox.: 10 x 3 x 6 cm

Veți primi comanda în 2-4 zile lucrătoare.

Toate produsele noastre sunt 100% sigure de folosit. În cazul în care apar manifestări neplăcute, consultați medicul de familie.

Suntem siguri că nu va fi cazul. Dar, dacă se întâmplă, îl puteți returna în termen de 14 zile de la livrare. Pentru detalii urmați acest link: